Redaktor wydania

Wiele mówi się i pisze o znamienitości włoskiej czy francuskiej kuchni. Czy jednak nasze rodzime przysmaki ustępują tamtym?

Ks. Tomasz Lis

|

Gość Sandomierski 05/2013

dodane 31.01.2013 00:00
0

Myślę, że nie. Tylko czasem nie doceniamy smaku prawdziwie polskich potraw, na które składają się wieki kulinarnych doświadczeń. Chyba zbytnio dajemy się uwieść reklamom fast foodów, zapominając o tym, że najsmaczniejsze jest to, co prosto z przydomowego ogródka lub tradycyjnego babcinego pieca trafia na nasz stół. O prawdziwych smakach polskiego jedzenia można poczytać na stronach IV–V.

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

Czytasz fragment artykułu

Subskrybuj i czytaj całość

już od 14,90

Poznaj pełną ofertę SUBSKRYPCJI

Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
1 / 1
oceń artykuł Pobieranie..

E-BOOK DLA SUBSKRYBENTÓW

ADWENTOWA SZKOŁA MODLITWY