Pokosztować muchomorów

Na festiwalu zorganizowanym przez Krysiak Polska zaprezentowało się 35 wystawców z całego Podkarpacia.

Większość stanowiły koła gospodyń wiejskich. Można było pokosztować podkarpackiego rosołu z kaczki z makaronem, kapusty z grzybami i wędzonki, ksioka – regionalnego wypieku z kaszy jaglanej czy weselnego korowaju.

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

Czytasz fragment artykułu

Subskrybuj i czytaj całość

już od 14,90

Poznaj pełną ofertę SUBSKRYPCJI

Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
« 1 »
oceń artykuł Pobieranie..

E-BOOK DLA WSZYSTKICH SUBSKRYBENTÓW

ADWENTOWA SZKOŁA MODLITWY