powrót
Sandomierski
twój profil
PROFIL UŻYTKOWNIKA
Wygląda na to, że nie jesteś jeszcze zalogowany.
zaloguj się
lub
zarejestruj się
Wyszukiwarka
Menu
facebook
rss
Powiadomienia
Nowy numer
Najnowsze [Wydania]
GN 44/2024
Dokument:(9027731,Kamienie na grobach)
GN 43/2024
Dokument:(9018653,Sumienie i pleśń)
GN 42/2024
Dokument:(9010796,Literackie tropy księdzu Jerzemu)
GN 41/2024
Dokument:(9000812,Świeży powiew Ducha )
Gość Extra nr 10
Dokument:(8996072,Czarno na białym)
sandomierz.gosc.pl
→
Wyszukiwanie: PIEKARNIA U JANA MĄCZKI
Serwisie
Gość Sandomierski
we wszystkich serwisach
Sortuj wg:
trafności
dodania:
▼
▲
Znaleziono
1
wyników
GOSC.PL
DODANE
23.02.2017
AKTUALIZACJA
23.02.2017
Pączkowanie na Tłusty Czwartek
Tego dnia smakują jak nigdy indziej. Dlatego zjadamy ich minimum kilka a rekordziści nawet kilkadziesiąt. Polane lukrem lub posypane cukrem pudrem najczęściej w środku skrywają smaczne nadzienie w postaci marmolady, czekolady lub budyniu waniliowego. Gdzie tkwi tajemnica smacznego pączka?
1
/
1
O nas
O wydawcy
Zespół redakcyjny
Sklep
Biuro reklamy
Prenumerata
Fundacja Gościa Niedzielnego
Zgłoś błąd
DOKUMENTY
Regulamin
Polityka prywatności
KONTAKT
Napisz do nas
Znajdź nas
Newsletter
Zapisz się już dziś!
subskrybuj
AKTUALNOŚCI
GALERIE
ARCHIWUM
KONTAKT Z ODDZIAŁEM
Nasze media
MAŁY GOŚĆ
PARAFIE
RADIO eM
WIARA.PL
Diecezje
Bielsko-Żywiecka
Elbląska
Gdańska
Gliwicka
Katowicka
Koszalińsko-Kołobrzeska
Krakowska
Legnicka
Lubelska
Łowicka
Opolska
Płocka
Radomska
Sandomierska
Świdnicka
Tarnowska
Warmińska
Warszawska
Wrocławska
Zielonogórsko-Gorzowska
O diecezji
BISKUPI
HISTORIA DIECEZJI
KURIA